Tillsammans med ett team av driftiga människor under paraplyet av det världsomfattande företaget Forever arbetar jag. Styrkan i det vi gör är att vi samarbetar för att lyckas och det gör vi bra.

Produkterna är av högsta kvalité och framställs från egna ekologiskt odlade växter. Hela tillverkningsprocessen är miljöanpassad och certifierad. Produktsortimentet är brett och innehåller även en serie för djur. Omsättningen för hälso- och kosmetikmarknaden i Skandinavien är ca 45 miljarder kronor per år och har under de senaste 10 åren ökat med nästan 20 miljarder kronor. Det är en av de branscher som har den stadigaste tillväxten av alla och tillväxten förväntas vara stark under mycket lång tid.

Enkelt, roligt & lönsamt
Vi erbjuder ett unikt sätt att starta en egen verksamhet med alla dess fördelar men utan de vanliga riskerna. Verksamheten är enkel och bygger på 3 principer.

  1. Vi säljer produkter till kunder genom personlig försäljning, det här sättet att arbeta är ett stimulerande och roligt sätt att möta våra kunder, det är dessutom anledningen till att våra produkter är dominerande på marknaden.
  2. Bli handledare och hjälp andra att komma igång med sin försäljning.
  3. Bygg ett team av säljare och handledare.

De här enkla stegen ger möjligheten att snabbt få en intäkt på några tusen kronor i månaden genom försäljning. Kombinationen av att sälja, handleda och bygga team ger den största ekonomiska potentialen i vårt team, det är inte ovanligt med medlemmar som har intäkter på en miljon kronor och mer om året. De som specialiserat sig inom detta område har oftast startat på sin fritid och sedan övergått till del- eller heltid.

Trots de ekonomiska möjligheterna värdesätts ändå de sociala värdena att arbeta i teamet högst och oavsett vad du väljer behövs, respekteras, och räknas alla lika.

Om du väljer att bli kollega med mig så får du en personlig mentor som hjälper dig på bästa sätt att komma igång med din verksamhet. Mentorn finns som stöd när du behöver det och tillsammans med hela teamets support samt det utbildningssystem som finns kommer du att kunna stå på egna ben ganska snart.
 

Du har två möjligheter, att bli kollega med mig och teamet eller bli kund och handla produkter.

Om du är nyfiken på att bli kollega med mig så klickar du här...

Om du enbart vill bli kund då klickar du här...

Möjlighetsbroschyr

Jeanette Magnusson ger dig en affärspresentation

Presentation av Forevers affärsmöjlighet med Tove Höglund