Om Take The Cake

Skulle du vilja ha möjlighet att jobba hemifrån och själv få bestämma hur dina arbetsdagar ska se ut? I så fall kanske du och jag kan bli goda kollegor.

Jag startade min Forever-business hösten 2015. Innan dess jobbade jag inom omsorgen, men kände att jag ville göra något eget. Jag kom då i kontakt med Forever Living och blev positivt överraskad av såväl produktsortimentet som affärsmöjligheten. Nu har jag valt att satsa helhjärtat på Forever för att på sikt kunna leva det fria liv jag drömmer om.

Nu har jag jobbat med Forever i 1,5 år och har börjat bygga upp en organisation, som nu börjar jobba mot sina individuella mål och drömmar i livet. Att få hjälpa andra att växa och ta sig framåt är en självklarhet för mig, det var så jag själv fick denna möjlighet. Förutom att få en extra inkomst eller rent av att leva på det så gör det här jobbet att man växer något enormt som person, och det är ju bara en extra bonus.

I Forever har alla möjlighet att ta sig precis så långt de vill. Det spelar absolut ingen roll var i världen du bor, vad du har för utbildning, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Alla kan lyckas bara man är beredd att jobba för det. Det är bara du själv som sätter gränserna.

Är du nyfiken på hur vi jobbar eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta mig.
Är du intresserad av arbeta tillsammans med mig, klicka här