Det är mycket på gång just nu, omstrukturering av vår organisation Nalles Resa, uppstart av Forever verksamheten, arbetet med vår campingförening, mycket ja men roligt. Sommaren är ju här nu, får vi hoppas så det gäller att njuta av den så mycket som möjligt. Skön sommar på er…

Läs hela inlägget »

Efter ett längre uppehåll i min verksamhet på grund av olika omständigheter så står jag igen på startlinjen. Känner mig taggad på alla sätt och vis. Putte i botten, nu åker vi…

Läs hela inlägget »

Idag 8 mars är det är det den Internationella kvinnodagen och jag som många andra vill hylla våra kvinnor. Nu är ju frågan om vi skall hylla dem eller uppmärksamma kvinnorna. Både och tycker jag…

Läs hela inlägget »

Idag skickade jag in en ansökan till Reach for Change. Reach for Change går ut på om man har en idé som gör livet bättre för barn. Genom min organisation Nalles Resa som jag startat för ett antal år sedan ansöker jag nu till Reach for Change.

Läs hela inlägget »
Etiketter: reach for change

Idag är det en nystart för Nalles Resa, den organisation jag skapat för ett antal år sedan, jag skall berätta mer om detta vid ett senare tillfälle men kolla gärna in hemsidan.
6 av 100

Läs hela inlägget »
Etiketter: nallesresa sjuka barn

För någon dag sedan kunde vi läsa att värnplikten kommer tillbaka.

Bakgrunden till beslutet är en försämring av det säkerhetspolitiska läget samt att rekryteringen av frivilliga inte uppnått förväntningarna, skriver SVT.

Läs hela inlägget »
Etiketter: värnplikt

Tänker du också starta en ny vana, roligt men kommer det att hålla. För att du skall komma in i den nya vanan krävs det minst 66 dagar i följd att skapa den nya vanan.

Läs hela inlägget »
Etiketter: blogg en ny vana

En dansk advokatbyrå tar upp jakten på piratkopierare här i Sverige. Advokatbyrån har skickat listor med IP-nummer till olika Internetoperatörer i Sverige med krav på att få reda på vem som använt IP-numret.

Läs hela inlägget »
Etiketter: piratkopiera

Vilken väg skall jag ta, funderar hit och dit. En sak vet jag och det är att Nalles Resa den organisation jag startat för ett antal år sedan kommer igång igen. Nu är det på gång. Nalles Resa lades ner för drygt ett år sedan då verksamheten blev övermäktig för oss. Alla som ”arbetar” med Nalles gör detta på sin fritid. Ni kan läsa mer om Nalles Resa här.

Läs hela inlägget »
Etiketter: nalles resa
Bilder används under Creative Commons från dierk schaefer, NaYa2, foundin_a_attic, Nick Kenrick.., Nanagyei