Så lång tid tar det att skapa en ny vana

Tänker du också starta en ny vana, roligt men kommer det att hålla. För att du skall komma in i den nya vanan krävs det minst 66 dagar i följd att skapa den nya vanan.

Glöm stora förändringar – börja småskaligt
Stanford-professorn BJ Fogg föreläser världen runt om vanor och vad det är som får oss att hålla och avsluta dem. Han menar att man inte ska börja med stora förändringar utan istället fokusera på små, enkla vanor som du på sikt kan bygga på. Nu kanske Blogg100 blir en stor förändring för mig men jag tänker lite så här…
Skall jag förändra mig och börja skaffa en ny vana i detta fall att blogga varje dag då tar jag ifrån början…
läs mer här Runners -  En ny vana på 66 dagar

Etiketter: blogg en ny vana

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln