En bit in i 2017

Nu har vi kommit en bit in i 2017 och många längtar nog nu efter våren, så även jag. Arbetet med Forever fortskrider, jag arbetar nu på att få allt så mycket automatiserat som det bara är möjligt. Senaste dagarna har jag varit ute på Gålö där vi har vår husvagn permanent uppställd, blir som ett sommarställe i skärgården billigt och bra. Många kanske undrar om det inte blir kallt nu på vintern, nejdå. I vagnen finns förstklassigt värmesystem, i tältet som är ett Stand By tält, ett tält som står uppe året runt och ser mer ut som ett litet hus där har vi luftvärmepump och gasolvärmare om det är riktigt kallt ute, där sitter och myser i 23 graders värme. Här är skönt att sitta och arbeta, lugnt och stilla.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln