Hej då 2016 - hej 2017

mot 2017 mot 2017

I samband med min olycka och den efterföljande tiden så fungerade jag inte så bra, lång sjukskrivning och rehabilitering. Värk som ständigt gjorde sig påmind resulterade i att jag inte fungerade fullt ut som jag önskat, detta har orsakat en del konsekvenser för mig.

Nu är som jag skrev i tidigare inlägg på bättringsvägen, ja rent av väldigt mycket bättre. Året börjar nu lida mot sitt slut och jag tar med glädje farväl av 2016 och välkomnar 2017 med stor tillförsikt. De dagar som nu är kvar på 2016 kommer jag att ägna till strukturering och planering för att vara så förbered som jag bara kan vara. Har påbörjat och arbetar med en mål planerings plan som kommer att hjälpa mig mycket.
 
Så häng med in i 2017 året då det händer, hoppas jag…
 

Etiketter: målmedveten mål 2017

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln