Remember The Milk

Jag har alltid varit en förespråkare för list verktyget Nozbe. I Nozbe hanterar du alla dina uppgifter, åtaganden, kom ihåg. Det har varit enkelt men kraftfullt att köra med Nozbe. Tidigare innan jag kom i kontakt med Nozbe så tittade jag på en del andra verktyg för detta, ett var Remember The Milk. Även detta ett kraftfullt verktyg, tyvärr så föll det på svårigheten att lägga till slutdatum i uppgifterna. Istället för att markera i en pop up ruta och där välja datum skulle man skriva in typ nästa dag, om en vecka eller datumet i formen 160101, krångligt och tidsödande – ända tills nu…
 
Teamet bakom Remember The Milk har skrivit om hela programmet och gjort det till det idag bästa ”att göra” program. Så, med andra ord har jag övergett Nozbe för att fullt satsa på RTM, testa du också om du är i behov av att få struktur i alla dina uppgifter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln